Weekend verslag ~ Nieuwe fiets?!

Afgelopen maandag is de meivakantie begonnen. Ik ben gelukkig al klaar met mijn examens dus ik heb in plaats van 2 weken vakantie 4 maanden vakantie! Dit is het weekend verslag van afgelopen weekend. Ik plan de weekend verslagen vanaf nu iets later in zodat ik iets meer tijd heb om de blog te schrijven. Lees je mee?

 

Zaterdag:

Gisteren was het koningsdag en ik heb op de vrijmarkt gestaan. Ik was die dag om kwart over vier ’s ochtends op de vrijmarkt en die avond lag ik om half 8 al in bed. Ik twijfelde eerst of ik dan misschien te vroeg wakker zou worden maar gelukkig heb ik de hele nacht door geslapen. Ik heb lekker uitgeslapen en mijn moeder zei dat ze met mijn vader een stukje ging wandelen. Toen ze terug kwamen stond er een grote verassing klaar en werd ik geblinddoekt (😂). Nadat ik de blinddoek afdeed stond er een nieuwe fiets!

De fiets is van sparta. Ik ben er super blij mee en hij rijdt heel erg lekker.

Ik fietste een paar rondjes maar al snel merkte ik dat de band erg zacht was. Ik maakte me niet echt zorgen want misschien voelde het zo omdat ik mijn oude fiets gewend was.

20180428_120044

Ondertussen at ik wat aardbeien en daarna besloot ik om naar de stad te gaan om een fietsmand te kopen en een fietsbel. Uiteindelijk ging dit plan niet door want de band was nog zachter en hij was dus blijkbaar lek (Gisteren was de band van mijn oude fiets ook al lek🙃). Ik ging naar de fietsenwinkelder en die man had er een nieuwe binnenband ingezet.

Zondag:

Dit keer wilde ik mijn fiets goed uitproberen maar de band was alweer (of nog steeds) lek. Helaas was de fietsenwinkel dicht dus ik moest wachten tot maandag. Uiteindelijk bleek er iets scherps in de velg te zitten.

20180429_132736

Het was slecht weer dus we reden met de auto naar nieuwekerk a/d ijssel om naar de hornbach te gaan. We kochten daar een plint en konijnenvoer. Daarna reden we nog door naar de action en daar kocht ik een fietsbel.

Verder heb ik deze dag niet veel meer gedaan.

Dit was alweer mijn weekend verslag.

Margarette Henderson (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s