Weekend verslag ~ Lekker warm weekend!

Wat was het dit weekend toch lekker weer! Door dit weekend heb ik nog meer zin in de zomer. Ik heb geleerd voor mijn praktijk examens die maandag beginnen, gevaren, en vooral genoten van dit weekend. Lees je mee?

Zaterdag: 

Ik had met een vriendin afgesproken dat ik met haar mee zou gaan naar de dierenwinkel, want zij krijgt misschien chinchilla’s voor haar verjaardag.

20180407_111752.jpg

De dierenwinkel waar wij heen gingen is super groot, maar er waren helaas geen chinchilla’s. Er was wel veel te zien. Er is zelfs een puppycursus parcours. Ik kocht er nog iets voor mijn hamster en konijnen en daarna gingen we weer naar huis.

20180407_143326.jpg

S’middags gingen we pennyboarden en toen vloog er een lieveheersbeestje op mijn broek. Ik heb zover ik mij kan herinneren nog nooit een lieveheersbeestje gezien met witte stippen, super mooi!

Zondag:

Vandaag was het 23°C  (lekker warm) dus ging ik met 2 vriendinnen varen. We hadden 2 opblaasbootjes en daar zijn we best lang mee gaan varen. Aan het begin was er 1 vriendin in het water gevallen omdat het bootje wegschoof toen ze er in wou gaan zitten, haha!

20180408_140322.jpg

Mijn bootje werd in verloop van tijd een beetje zacht, omdat die volgensmij ergens lek is. Gelukkig had ik een pomp mee. Ons doel was om op de Elfhoevenplas te varen. maar we konden nergens opstappen vanaf de Breevaart. We hadden de bootjes weer op het water gelegd, maar je kon nergens het bootje vast maken. Ik sprong daarom in het bootje, 1 been ging wel in het water. gelukkig was het niet heel erg koud. We hebben 2 uur lang gevaren en s’avonds heb ik nog even een ijsje gehaald in de stad. Toen ik weer thuis was heb ik nog even geleerd voor mijn CSPE (centraal schriftelijk -en praktisch examen) voor morgen.

Dit was mijn weekend. Hopelijk blijft het a.s. week nog net zo warm als dit weekend.

Tot volgende week!

Margarette Henderson (2)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s