Weekend verslag ~ Laatste keer schaatsen, moestuintjes verpotten en meer!

Dit weekend schaatste ik voor de laatste keer dit seizoen, ik verpotte de moestuintjes van de Albert Heijn, Ik wandelde 2 keer met een hond en de langste wandeling verliep iets anders dan normaal. Hoe dat was lees je in deze blog.

Zaterdag:

Ik was vandaag al vroeg wakker, dus nadat ik me heb klaar gemaakt ben ik naar de stad gegaan met mijn vader. We hadden een paar boodschappen nodig en potgrond zodat ik de moestuintjes kon verpotten. Ik wilde ook wat van die zwarte planten potjes van plastic om ze daar in te zetten. Ik kon ze nergens vinden dus ik kon ze ook nog niet verpotten. We zijn ook nog even naar de hema geweest en daar hebben ze echt hele leuke spulletjes voor Pasen.

20180324_102000

Ik zag er ook wat spullen die er vorig jaar ook waren, die limonade dispensers bijvoorbeeld. Maar dit soort dingen blijven leuk en vooral handig voor met feestjes.

Nadat ik weer thuis was ging ik met een van mijn beste vriendinnen een hond uitlaten die in onze buurt woont. We gingen richting de stad want daar is een parkje en daar gingen we even met de hond spelen. Dit was leuk totdat er een jongetje met zijn bal ging spelen. Doortje (de hond) rende naar de bal en maakte hem kapot 😦 echt heel zielig. Gelukkig waren ze niet boos maar het jongetje was wel een beetje verdrietig.

20180324_123524

Ze vond later ook nog een kapotte handschoen. Dit vindt ze super leuk dus ook die nam ze mee XD. We liepen nog een stukje door de stad en daarna gingen we naar huis.

Toen ik weer thuis was ging ik even wat eten en daarna omkleden om naar schaatsen te gaan. Het was de laatste keer schaatsen dit seizoen dus je mocht verkleed. Ik ben heel erg fan van Justin Bieber dus ik ging als belieber 😉

20180324_162701

De baan was omgebouwd tot ‘minielfstedentocht’ parcours. Het was best groot dus ik kon niet alles in het geheel op de foto krijgen. Op de baan stonden ook huisjes waar je onderdoor kon en bruggetjes waar je overheen kon lopen. Wel met een zachte ondergrond zodat je schaatsen niet bot worden.

20180324_173740

Toen ik weer thuis was van het schaatsen heb ik nog wat dingetjes gedaan voor de blog en daarna ging ik douchen en daarna slapen, want ik was best wel moe.

 

Zondag:

Omdat de klok afgelopen nacht een uur vooruit is gegaan, was ik vandaag ook later wakker. Het was erg lekker weer dus ik ben nog een keer gaan wandelen met de hond die ik gisteren ook heb uitgelaten. Dit keer met mijn buurmeisje. We lopen bijna elke week met Doortje en vandaag wilde we een rondje maken rond de Reeuwijkse Plassen. Dit rondje duurt 2 uur, maar na 20 minuten was het al weer klaar. We waren nog niet eens op de helft van de helft en Doortje had een dode meeuw te pakken. Een paar weken geleden lag deze meeuw er ook al en toen hielpen er nog 3 andere mensen om de meeuw uit haar mond te krijgen. Dit keer lukte het niet want we waren met z’n tweeën. Uiteindelijk belde we haar baasje en die kwam er op de fiets aan, maar toen had ze de meeuw al opgegeten. Zo vies!

Dit was nog voordat ze de meeuw had gepakt. Ze had weer de bal en de handschoen mee. Dit werd heel vies dus we hadden het weg gegooid, achteraf was dat niet zo handig omdat ze toen niet goed meer luisterde en ze pakte die meeuw.

Mijn ouders zijn naar de kwantum gefietst en daar hebben ze een speciale bak gekocht zodat ik de plantjes kon verpotten. Dit heb ik gelijk gedaan maar ik ben vergeten om er een foto van te maken, oeps!

Hierna gingen we eten en daarna ben ik nog even naar buiten gegaan om te penny boarden.

Ik ging om half 9 weer naar binnen zodat ik deze blog kon schrijven en publiceren. Hier ben ik best lang mee bezig geweest dus daarna ging ik naar bed.

 

komende week komen er extra blogs online. Woensdag hoef ik maar 1 uurtje naar school, dus ik ga daarna met een paar klasgenootjes shoppen in Den Haag. Super leuk! Ik laat jullie dan zien waar ik allemaal ben geweest en dan komt er misschien ook nog een shoplog online als ik wat dingen heb gekocht. Volgende week zondag komt er weer een weekend verslag.

Tot volgende week!

Margarette Henderson (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s