Weekend verslag ~ schaatsen, nieuwe schoenen en meer!

Het leek mij leuk om elk weekend een verslag te maken van wat ik doe. Daarbij maak ik foto’s en ik schrijf er een stukje bij. Dit is de eerste keer en het afgelopen weekend was erg druk. Ik heb super leuke dingen gedaan maar helaas gebeuren er soms ook minder leuke dingen. Lees je mee?

Zaterdag:
Ik ben rond 8 uur opgestaan want ik had veel plannen voor vandaag. Ik zou ’s ochtends gaan hardlopen met mijn beste vriendin, maar dit ging niet door omdat het anders niet zou lukken met onze schaatsen slijpen want we moesten diezelfde middag naar schaatsen(ik zit op schaatsen). Het was inmiddels al half 1 en we hadden gebeld naar de schaatswinkel. We hadden er niet bij stil gestaan dat er ook andere clubs zijn die daar de schaatsen laten slijpen. De man die daar werkt zei dat het pas volgende week vrijdag kon omdat er heel veel andere schaatsen geslepen moesten worden. Dat was wel even balen, maar aan de andere kant kwam het wel goed uit, want ik moest ook nog even naar de stad. Ik had nieuwe schoenen nodig.

blog verslag 1

Mijn moeder was het steeds niet eens met welke schoenen ik wilde, uiteindelijk is het (na een paar maanden) toch gelukt en zijn dit ze geworden.

Toen we weer thuis waren moest ik echt even opschieten want ik moest bijna naar schaatsen. Ik heb snel nog even gegeten, mijn tas ingepakt en mijn schaatspak aangetrokken. Hierna haalde ik mijn vriendinnen op en we gingen naar de verzamelplaats waar de bus staat, om vervolgens naar de uithof te rijden.

Dit is waar wij schaatsen, ik had er vandaag superveel zin in want het was vandaag een training waarbij je een trofee kon winnen. Ik stapte het ijs op schaatste een rondje en probeerde te remmen. Dit lukte niet door mijn te botte schaatsen. Ik ging dus weer van het ijs af. Uiteindelijk ben ik er toch weer opgegaan omdat ik graag mee wilde doen. Het was een wedstrijd wie de beste techniek had en daarmee kon je dus winnen. Ik was net de eerste bocht uit en toen gleed ik uit. Ik maakte een iets te grote slag en daardoor gleed mijn schaats weg en viel ik super hard op mijn knie. Ik sta altijd gelijk weer op maar het deed super veel pijn. Dit keer kon ik dus echt niet meer schaatsen dus ik ging weer van het ijs af. We waren pas ’s avonds thuis dus verder heb ik nog tv gekeken en daarna ging ik slapen.

Zondag:

Vandaag was het wel een rustig dagje. Ik had nog steeds erg last van mijn knie maar daar heb ik me niet zoveel van aangetrokken. Ik heb de mini moestuintjes van de Albert Heijn geplant. Dit jaar zijn het maar 5 verschillende soorten, en ik had ze gelijk al allemaal.

blog verslag 4.jpg

Daarna ben naar het Goudse hout geweest met mijn moeder en mijn beste vriendin. Zij   ging op haar oxboard en ik op mijn penny board.

Het was erg lekker weer dus toen we weer thuis waren gingen we bij ons in de buurt nog penny boarden en oxboarden. Onze andere vriendin ging toevallig ook net naar buiten met haar penny board dus toen is ze met ons meegegaan.

Verder heb ik eigenlijk niks bijzonders meer gedaan.

Dit is dus wat ik dit weekend heb gedaan. Ik denk wel dat ik meer foto’s moet maken dus dan weet ik dat voor de volgende keer.

Ik hoop dat je het leuk vond!

 

Maud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s