Vakantie Italië ~ 2017

Ruim 3 weken geleden vertrokken wij naar Italië en we zijn daar 2 weken geweest. Het was een hele leuke vakantie en in deze blogpost vertel ik wat we daar allemaal hebben gedaan.

 

Toen we aankwamen op de camping gingen we eerst de auto uitladen, en hebben we de koffers uitgepakt. We zaten in een stacaravan voor 4 personen (er zaten 2 badkamers in).

 

IMG_0589
Uitzicht vanuit onze stacaravan

 

Toen we daar mee klaar waren gingen we naar het meer, (Trasimeno meer) en daar hebben we even gezwommen. Daarna gingen we door naar het zwembad en daar hebben we de rest van de middag gezwommen. ‘S avonds gingen we eten bij het restaurant op de camping. Het eten was erg lekker, en ook het uitzicht was heel mooi.

IMG_0581
Het meer van Trasimeno

 

We zijn ook naar plaatsjes geweest, en de eerste waar we heen gingen was Assisi. Daar bezochten we de Sint-Fransiscusbasiliek (kerk) en het was er heel goed beveiligd. voor de kerk was een soort plein en voordat je daar kon lopen Werden eerst de tassen gecontroleerd of je geen wapens of dergelijke mee had.

IMG_0619

Daarna liepen we naar de kerk (daar mocht je geen foto’s maken). Ik mocht eerst niet naar binnen omdat ik een korte broek aan had, maar ze hadden wel van die blauwe doeken, en als je die om je heen deed dan mocht je wel naar binnen. Daarna hebben we nog door het stadje gelopen en daar kwamen we een hele mooie kat tegen (met blauwe ogen!)

IMG_0611

We zijn ook naar Perugia geweest. We gingen daar in de avond heen en op dat moment was er ‘Umbria Jazz’ dat is een festival.

We zijn ook naar andere plaatsjes geweest maar daarvan weet ik de namen niet meer.

Aangezien het erg warm was hebben we elke dag gezwommen, en als we naar een stadje gingen bleven we daar alleen in de ochtend.

Ook op de camping was best veel te doen. ‘S avonds om 20:30 was de baby-dance, en dat duurde tot 21:00 daarna was er elke dag iets anders te doen. Kids games, Karaoke enz. en op vrijdag was er een poolparty.

Het animatie team was ook heel erg aardig en overdag in het zwembad kwamen zij af en toe ook in het water en dan kon je met hun volleyballen, waterpoloën of iets anders. Niet alleen voor kleine kinderen, maar ook voor kinderen die wat ouder zijn.

We zijn ook 1 keer naar Collestrada geweest. Dat is een winkelcentrum, ze hebben daar dezelfde winkels als in Nederland en een paar andere die ze niet in Nederland hebben. Maar qua mode lopen ze daar nog wel een beetje achter.

 

Dit is wat we zo een beetje hebben gedaan deze vakantie.

Hebben jullie nog vakantie plannen? Laat het me weten in de comments!

 

Maud

 

2 reacties op ‘Vakantie Italië ~ 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s